Idén is lesz vonatkövetés.

Mindenki számára különleges élmény, ha hazatérve „kívülről” is megnézheti az út néhány pillanatát, ahogy a szépséges erdélyi tájakon suhan Szent Márton mozdonnyal az élén Zarándokvonatunk.
Ebben az évben új helyszíneken is igyekeznek vonatkövetőink felvételeket készíteni és JÁTÉKRA is hívjuk kedves utasainkat.

Vonatkövetés

Készítsenek fotókat vonatkövetőinkről az alábbi helyszíneken, vagy bárhol munka közben. A képet beküldők között kisorsolunk egy 50% kedvezménnyel megvásárolható jegyet a 2017. évi Zarándokvonatra.

Segítségül a helyszínek, ahol vonatkövetőinkről felvételeket készíthetnek:

Részletekért kattintson ide

1. nap:

Csarnóháza (Bulz) – vonat várható érkezése: 13:20 Itt viszonylag messze lesznek a vonatkövetők, de mindenképp a Zarándokvonat BAL oldaláról érdemes kémlelni a dombot, ahogy a vonat kijön a hegyek közül és kanyarodik a főút irányába.

1nap-Kiralyhago-Bulz_Csarnohaza

 

Palotailva (Lunca Bradului) előtt – vonat várható érkezése: 18:31 Itt egy alagútból jön ki a vonat és mindkét oldalon érdemes figyelni, de főleg jobbra. 1nap-Palotailva

Vasláb (Vaslabeni) után – vonat várható érkezése: 20:04 A vonat jobb  oldaláról figyeljék a tájat, valahol ott lesznek vonatkövetőink.

1nap-Vaslab

 

3. nap az Ezeréves határ felé!

A Karakó hídon és Lóvészon átmegy a vonat majd bemegy az alagútba. Mikor kijön az alagútból Görbepatakánál, akkor érdemes figyelni a BAL OLDALON, mert a 2. viaduktnál a domboldalon lesz egy vonatkövető, majd ahogy a főút felett a nagy viadukton is átmegy a vonat ott a JOBB OLDALON, a dombon lesz a másik vonatkövető. (vonat várható érkezése: 9:25)

3nap-Gorbepataka-Gyimesfelsolok_elott

 

3. nap visszafelé az Ezeréves határtól

A lóvészi megálló után a Karakó híd túloldalán JOBBRA a domboldalon lesznek vonatkövetőink. (vonat várható érkezése: 15:18)

3nap-Karako_hid

 

Az elkészült fotókat itt tölthetik fel.

Fotó feltöltés, megtekintés

Kellemes utat és jó fotózást kívánunk minden kedves utasunknak!

Pin It on Pinterest