Határtalanul! pályázat

Tisztelt Tankerületi Vezető, Iskola Igazgató, Tisztelt Osztályfőnökök, Pedagógusok!

 

Örömmel értesítjük, hogy ismét egy új Határtalanul pályázatot hirdettek meg: most jelent meg ezúttal a 2023/2024-es tanévre vonatkozó “Határtalanul!” pályázat kiírása.

A Kárpáteurópa Utazási Iroda a korábbi években, a kezdetektől az elmúlt hetekig számos iskolával együttműködve költségmentesen szervezett, pályázott, megvalósított több száz SIKERES utat a HATÁRTALANUL! program keretében. A piacvezetők közé tartozik e téren utazási irodánk!

Irodánk a korábbiakhoz hasonlóan az első lépéstől, a program sikeres megtervezésétől, a pályázat benyújtásán át a végső elszámolásig térítés mentesen segíti az iskolákat.

A pályázat keretében lehetőség van magyarországi iskolák tanulóinak állami-alapítványi támogatással, gyakorlatilag költségmentesen osztálykiránduláson való részvételre a szomszédos országok magyarlakta területein (Délvidék, Erdély, Felvidék, Horvátország, Szlovénia), így a diákok személyes élményeket, tapasztalatokat szerezhetnek a külhoni magyarságról, korosztályukról.

Nagy_Magyarorszag_terkep_20210927-600x400w

,.Amennyiben az Önök iskolája, osztályaik is szívesen pályáznának, úgy készséggel állunk rendelkezésükre, a részt vevő osztály/ok

 • programjának megtervezésétől kezdve,
 • a pályázat megírásán át,
 • a kirándulások, szállások, buszok megszervezésén,
 • az utaztatás lebonyolításán keresztül
 • egészen az elszámolásig.

Mindez Önöknek nem kerül semmibe!

A 2023/2024-es tanévre vonatkozó pályázati kiírás általános iskolák 7. évfolyama számára ide kattintva tekinthető meg, a tájékoztató itt érhető el.

Ha esetleg önállóan pályáztak és nyertek, de a megvalósításhoz, az utaztatáshoz, a szállások felkutatásához, partner iskolák kereséséhez, vagy az elszámoláshoz szükségük lenne segítségre, akkor is forduljanak hozzánk bizalommal!

Jelentkezési űrlapunk a pályázati segítség igénybevételéhez ide kattintva érhető el. Iskolai tanulmányi kirándulások, megvalósult mintaútvonalak itt tekinthetők meg.
Ezek a segítségünkkel megnyert egyes pályázatok programjai. Ha ezek közül választanak, akkor sok éves tapasztalataink szerint jó esélyük van a sikerre. Természetesen ezektől eltérő egyéb, bármilyen kívánságot megvalósítunk, bármilyen programot megírunk, megszervezünk, az ezeknek megfelelő pályázatot elkészítjük.

Az alábbiakban olvasható néhány szempont, amiért érdemes minket választani:

 • Irodánk eddig is, már a program elindításától kezdve számos iskolával együttműködve szervezett utakat a HATÁRTALANUL! program keretében. Sikereinken fellelkesülve a következő években is szeretnénk hozzájárulni, hogy még több magyar tanuló megismerhesse határon túli diáktársait.
 • Szerződött partneriskolák számára ingyenesen vállaljuk a teljes pályázati dokumentáció elkészítését.
 • Cégvezetőink – volt középiskolai földrajz tanár, idegenvezető, utazási iroda alapító és vezető – valamint az általános és középiskolai gyakorló tanárok segítségével élményekben és tanulmányi programokban gazdag kirándulásokat szervezünk.
 • Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a Kárpát-medencei utaztatások területén.
 • Személyes kapcsolatokat építettünk ki az évek során, a határon túli magyar busztársaságokkal, idegenvezetőkkel, szállásadókkal, akik még különlegesebbé teszik az utazásokat helyismeretükkel.
 • Eredményes kapcsolatban állunk a határon túli magyar iskolákkal, bárhol megszervezzük a  pályázat által elvárt közös programot.
 • Kollégáinknak több éves tapasztalatuk van a pályázatok megírásában, így minden kérdésben segíteni tudjuk a hozzánk forduló pedagógusokat.
 • Évente sok száz diáknak tettük lehetővé, hogy megismerje magyar testvéreit és Magyarország történelmét a Történelmi Magyarország, az egykori Magyar királyság területén.
 • A pályázó iskolák évről évre visszatérnek irodánkhoz a közös együttműködés érdekében.
 • Nem utolsó sorban az utazási iroda minden terhet levesz a pedagógusok válláról annak érdekében, hogy gördülékenyen, könnyen menjen az utazás megszervezése és lebonyolítása. Ezért díjazást nem kérünk.
 • Végül az is fontos, hogy az utazáson részt vevő tanároknak 15.000 Ft napidíjat biztosítunk.

Bármely egyéb kérdéssel bátran forduljon munkatársainkhoz!
Sikeres együttműködésünkben bízva várjuk jelentkezésüket.

www.karpateuropa.hu
hatartalanul@karpateuropa.hu

Sárvári Krisztina

Határtalanul szakmai vezető
Kárpáteurópa utazási iroda
+ 36 30 9445 005

Dragon Tünde Zsófia

Határtalanul referens
+ 36 30 640 7938
1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a.

Pin It on Pinterest