Határtalanul! pályázat

Tisztelt Tankerületi Vezető, Iskola Igazgató, Tisztelt Osztályfőnökök, Pedagógusok!

 

Örömmel értesítjük, hogy ismét egy új Határtalanul pályázatot hirdettek meg: most jelent meg ezúttal a 2021/2022-es tanévre vonatkozó “Határtalanul!” pályázat kiírása.

A Kárpáteurópa utazási iroda a korábbi években, a kezdetektől az elmúlt hetekig számos iskolával együttműködve költségmentesen szervezett, pályázott, megvalósított SIKERES utakat a HATÁRTALANUL! program keretében.

Irodánk a korábbiakhoz hasonlóan az első lépéstől, a program sikeres megtervezésétől, a pályázat benyújtásán át a végső elszámolásig térítés mentesen segíti az iskolákat.

A pályázat keretében lehetőség van magyarországi iskolák tanulóinak állami-alapítványi támogatással, gyakorlatilag költségmentesen osztálykiránduláson való részvételre a szomszédos országok magyarlakta területein (Délvidék, Erdély, Felvidék, Horvátország, Kárpátalja, Szlovénia), így a diákok személyes élményeket, tapasztalatokat szerezhetnek a külhoni magyarságról, korosztályukról.

Nagy_Magyarorszag_terkep_20210927-600x400w

Amennyiben az Önök iskolája, osztályaik is szívesen pályáznának, úgy készséggel állunk rendelkezésükre, a részt vevő osztály

 • programjának megtervezésétől kezdve,
 • a pályázat megírásától át,
 • a kirándulások, szállások, buszok megszervezésén,
 • az utaztatás lebonyolításán keresztül
 • egészen az elszámolásig.

Mindez Önöknek nem kerül semmibe!

A 2021/2022-es tanévre vonatkozó pályázati kiírás általános iskolák 7. évfolyama számára ide kattintva tekinthető meg.

A 2021/2022-es tanévre vonatkozó pályázati kiírás középiskolák számára ide kattintva tekinthető meg.

Ha esetleg önállóan pályáztak és nyertek, de a megvalósításhoz, az utaztatáshoz, a szállások felkutatásához, partner iskolás kereséséhez vagy az elszámoláshoz szükségük lenne segítségre, akkor is forduljanak hozzánk bizalommal!

Jelentkezési űrlapunk a pályázati segítség igénybevételéhez ide kattintva érhető el. Iskolai tanulmányi kirándulások, megvalósult mintaútvonalak itt tekinthetők meg.
Ezek a segítségünkkel megnyert egyes pályázatok programjai. Ha ezek közül választanak, akkor sok éves tapasztalataink szerint jó esélyük van a sikerre. Természetesen ezektől eltérő egyéb, bármilyen kívánságot megvalósítunk, bármilyen programot megírunk, megszervezünk, az ezeknek megfelelő pályázatot elkészítjük.

Figyelem! Még azt is érdemes tudni, amennyiben a járványhelyzet – bízzunk benne, hogy nem így lesz – nem teszi lehetővé a határon túli utazást, úgy a megnyert pályázatot módosítani lehet belföldi programra. Ebben is segítünk.

Az alábbiakban olvasható néhány szempont, amiért érdemes minket választani:

 • Irodánk eddig is, már a program elindításától kezdve számos iskolával együttműködve szervezett utakat a HATÁRTANUL! program keretében. Sikereinken fellelkesülve a következő években is szeretnénk hozzájárulni, hogy még több magyar tanuló megismerhesse határon túli diáktársait.
 • Szerződött partneriskolák számára ingyenesen vállaljuk a teljes pályázati dokumentáció elkészítését.
 • Cégvezetőink – volt középiskolai földrajz tanár, idegenvezető, utazási iroda alapító – valamint a tanárok segítségével élményekben és tanulmányi programokban gazdag kirándulásokat szervezünk.
 • Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a Kárpát-medencei utaztatások területén.
 • Személyes kapcsolatokat építettünk ki az évek során, a határon túli magyar busztársaságokkal, idegenvezetőkkel, szállásadókkal, akik még különlegesebbé teszik az utazásokat helyismeretükkel.
 • Eredményes kapcsolatban állunk a határon túli magyar iskolákkal, bárhol megszervezzük a  pályázat által elvárt közös programot.
 • Kollégáinknak több éves tapasztalatuk van a pályázatok megírásában, így minden kérdésben segíteni tudjuk a hozzánk forduló pedagógusokat.
 • Évente sok száz diáknak tettük lehetővé, hogy megismerje magyar testvéreit és Magyarország történelmét a Történelmi Magyarország területén.
 • A pályázó iskolák évről évre visszatérnek irodánkhoz a közös együttműködés érdekében.
 • Nem utolsó sorban az utazási iroda minden terhet levesz a pedagógusok válláról annak érdekében, hogy gördülékenyen, könnyen menjen az utazás megszervezése és lebonyolítása. Ezért díjazást nem kérünk.
 • Végül az is fontos, hogy az utazáson részt vevő tanároknak 15.000 Ft napidíjat biztosítunk.

Bármely egyéb kérdéssel bátran forduljon munkatársainkhoz!
Sikeres együttműködésünkben bízva várjuk jelentkezésüket.

Kárpáteurópa utazási iroda
www.karpateuropa.hu
1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a

Pin It on Pinterest