Határtalanul! pályázat

Tisztelt Iskolaigazgatók, Osztályfőnökök, Tanárok!

Megjelent a 2020/2021-es tanévre vonatkozó Határtalanul! pályázati kiírás, melynek kapcsán utazási irodánk az első lépéstől segíti az iskolákat a sikeres pályázat benyújtása érdekében.

Amennyiben az Önök iskolája is szívesen pályázna a jövőben, úgy készséggel állunk rendelkezésükre kezdve a pályázat megírásától, a programok megszervezésén és az utazás lebonyolításán keresztül egészen az elszámolásig!

A 2020/2021-es tanévre vonatkozó pályázati kiírás ide kattintva tekinthető meg.

Ha önállóan pályáztak és nyertek, de a megvalósításhoz szükségük lenne segítségre, akkor is keressenek minket bizalommal!

Nagy Magyarország

A 2020/21-es Határtalanul pályázat beadási határideje 2020. április 30. 14 óra, melyre az iskolai szünet alatt is lehet pályázni! Várjuk megkeresésüket!

Jelentkezési űrlapunk a pályázati segítség igénybevételéhez ide kattintva érhető el.

A „HATÁRTALANUL!” című pályázat keretében köznevelési intézmények pályázhatnak külhoni tanulmányi kirándulások, együttműködések megvalósítására a 2020/21-es tanévre.

Megvalósítási időszak: 2020. augusztus 15. – 2021. augusztus 31.

A felhívás keretében az általános  iskola 7. évfolyamos tanulói, valamint a gimnáziumok-szakközépiskolák diákjai juthatnak el Erdély, Felvidék, Vajdaság, Kárpátalja, Szlovénia, valamint Horvátország magyarlakta területeire, tehát az ebben a tanévben 6. osztályos valamint középiskolás diákok pályázhatnak.

A 2019/20-as tanévre valamennyi, irodánkkal pályázó általános, illetve középiskola nyertesként került ki a Határtalanul! pályázatot benyújtó iskolák közül, akik szintén minket tiszteltek meg bizalmukkal utazásukhoz.

Az általunk összeállított és megírt pályázati programokat, valamint az utak részletes programleírásait ide kattintva tekinthetik meg, melyek közül bátran választhatnak saját utazásukhoz, vagy igény esetén teljesen új programot is összeállítunk a tanintézmény elvárásai alapján.

A Kárpáteurópa Utazási Iroda továbbra is segítséget nyújt a pályázóknak az utazás lebonyolításában, megszervezésében, az útvonalak elkészítésében és a pályázati anyag turisztikai részének megírásában is, minden külön díjazás nélkül.

A korábbi tanévekre kiírt és a közreműködésünkkel elkészített pályázatok 100%-a sikeres volt és lebonyolításuk jelenleg is folyamatban van.

A legfontosabb tudnivalók a pályázattal kapcsolatban, tömören:

 • Külföldi utazás önrész mentesen.
 • Földrajzi és történelmi ismeretszerzés ingyenesen.
 • Testvér települési és partneriskolai kapcsolatok kialakítása.
 •  Az utazás során teljes ellátás napi háromszori étkezés biztosított.
 • Már 10 főtől igénybe vehető.
 • Minden 10 fő után egy kísérő tanár jelenléte biztosított.
 • Utasbiztosítás a pályázati forrásból.
 • Kísérőtanároknak elszámolható napidíj.
 • Ingyenes pályázatírást biztosítunk.
 • 100% felelősségvállalás!
  Célunk a pályázati pontozás figyelembevételével, a megpályázandó támogatás igénylésének mérlegelésével a nyerési esélyek maximalizálása és ezzel a pályázat céljainak maximális támogatása.

 

Az alábbiakban olvasható néhány szempont, amiért érdemes minket választani:

Irodánk a tavalyi évben számos iskolával együttműködve szervezett utakat a HATÁRTANUL! program keretében. Sikereinken felbuzdulva a következő években is szeretnénk hozzájárulni, hogy még több magyar tanuló megismerhesse határon túli diáktársait.

Szerződött partneriskolák számára ingyenesen vállaljuk a teljes pályázati dokumentáció elkészítését.

Cégvezetőink – volt középiskolai földrajz tanár, idegenvezető, újságíró – valamint a tanárok segítségével élményekben és tanulmányi programokban gazdag kirándulásokat szervezünk.

Több mint 20 éves ismerettel rendelkezünk a Kárpát-medencei utaztatások területén.

Személyes kapcsolatokat építettünk ki az évek során, a határon túli magyar busztársaságokkal, idegenvezetőkkel, szállásadókkal, akik még különlegesebbé teszik az utazásokat helyismeretükkel.

Kollégáinknak több éves tapasztalatuk van a pályázatok megírásában, így minden kérdésben segíteni tudjuk a hozzánk forduló pedagógusokat.

Évente több száz diáknak tettük lehetővé, hogy megismerje magyar testvéreit és Magyarország történelmét a Történelmi Magyarország területén.

A pályázó iskolák évről évre visszatérnek irodánkhoz a közös együttműködés érdekében.

Nem utolsó sorban az utazási iroda minden terhet levesz a pedagógusok válláról annak érdekében, hogy gördülékenyen, könnyen menjen az utazás megszervezése és lebonyolítása.

Bármely egyéb kérdéssel bátran forduljon munkatársainkhoz!

Sikeres együttműködésünkben bízva várjuk jelentkezésüket!

Pin It on Pinterest