Határtalanul! pályázat

Tisztelt Iskolaigazgatók, Osztályfőnökök, Tanárok!

Örömmel értesítjük, hogy megjelent a 2021/2022-es tanévre vonatkozó “Határtalanul!” pályázat kiírása.

Irodánk  a korábbi években számos iskolával együttműködve költségmentesen szervezett, pályázott, megvalósított SIKERES utakat a HATÁRTALANUL! program keretében.

A Kárpáteurópa Utazási Iroda a korábbiakhoz hasonlóan  az első lépéstől, a program sikeres megtervezésétől, a pályázat benyújtásán át a végső elszámolásig segíti az iskolákat. 

A pályázat keretében lehetőség van magyarországi iskolák tanulóinak állami-alapítványi támogatással, gyakorlatilag költségmentesen osztálykiránduláson való részvételre a szomszédos országok magyarlakta területein (Délvidék, Erdély, Felvidék, Horvátország, Kárpátalja, Szlovénia), így a diákok személyes élményeket, tapasztalatokat szerezhetnek a külhoni magyarságról, korosztályukról.

Nagy_Magyarorszag_terkep_20210927-600x400w

Amennyiben az Önök iskolája, osztályaik is szívesen pályáznának, úgy készséggel állunk rendelkezésükre, a részt vevő osztály

  • programjának megtervezésétől kezdve,
  • a pályázat megírásától át,
  • a kirándulások, szállások, buszok megszervezésén,
  • az utaztatás lebonyolításán keresztül
  • egészen az elszámolásig.

Mindez Önöknek nem kerül semmibe!

A 2021/2022-es tanévre vonatkozó pályázati kiírás általános iskolák 7. évfolyama számára ide kattintva tekinthető meg.

A 2021/2022-es tanévre vonatkozó pályázati kiírás középiskolák számára ide kattintva tekinthető meg.

Ha esetleg önállóan pályáztak és nyertek, de a megvalósításhoz, az utaztatáshoz, a szállások felkutatásához, partner iskolás kereséséhez vagy az elszámoláshoz szükségük lenne segítségre, akkor is forduljanak hozzánk bizalommal!

Jelentkezési űrlapunk a pályázati segítség igénybevételéhez ide kattintva érhető el. Iskolai tanulmányi kirándulások, megvalósult mintaútvonalak itt tekinthetők meg.

Amennyiben a járványhelyzet nem teszi lehetővé a határon túli utazást, úgy azt módosítani lehet bizonyos belföldi programokra.

Az alábbiakban olvasható néhány szempont, amiért érdemes minket választani:

Irodánk számos iskolával együttműködve szervezett utakat a HATÁRTANUL! program keretében. Sikereinken felbuzdulva a következő években is szeretnénk hozzájárulni, hogy még több magyar tanuló megismerhesse határon túli diáktársait.

Szerződött partneriskolák számára ingyenesen vállaljuk a teljes pályázati dokumentáció elkészítését.

Cégvezetőink – volt középiskolai földrajz tanár, idegenvezető, újságíró – valamint a tanárok segítségével élményekben és tanulmányi programokban gazdag kirándulásokat szervezünk.

Több mint 20 éves ismerettel rendelkezünk a Kárpát-medencei utaztatások területén.

Személyes kapcsolatokat építettünk ki az évek során, a határon túli magyar busztársaságokkal, idegenvezetőkkel, szállásadókkal, akik még különlegesebbé teszik az utazásokat helyismeretükkel.

Kollégáinknak több éves tapasztalatuk van a pályázatok megírásában, így minden kérdésben segíteni tudjuk a hozzánk forduló pedagógusokat.

Évente több száz diáknak tettük lehetővé, hogy megismerje magyar testvéreit és Magyarország történelmét a Történelmi Magyarország területén.

A pályázó iskolák évről évre visszatérnek irodánkhoz a közös együttműködés érdekében.

Nem utolsó sorban az utazási iroda minden terhet levesz a pedagógusok válláról annak érdekében, hogy gördülékenyen, könnyen menjen az utazás megszervezése és lebonyolítása.

Bármely egyéb kérdéssel bátran forduljon munkatársainkhoz!

Sikeres együttműködésünkben bízva várjuk jelentkezésüket!

Pin It on Pinterest