Megjelentek a Kárpáteurópa Utazási iroda 2024. évi programjai

Megjelentek a Kárpáteurópa Utazási iroda 2024. évi programjai. Szokás szerint idén is áprilistól késő őszig indítunk körutazásokat Erdélybe, Felvidékre, Horvátországba, Szlovéniába, a Vajdaságba, Ausztriába, Dél-Németországba, Észak-Olaszországba, Csehországba és Dél-Lengyelországba, azaz a Történelmi Magyarország, egykori nevén a Magyar Királyság és az Osztrák-Magyar Monarchia egykori területére, illetve az érdekszférájába tartozó területekre. Változatlanul indulnak sikerprogramjaink, például a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe a csíksomlyói búcsúra, de újdonságokkal is jelentkezünk.

Útjainkra lehet jelentkezni irodánkban (1036 Budapest, Szépvölgyiút 3/a, a Kolosy térnél), több mint kétszáz partnerünknél, viszonteladóinknál az egész országban. Természetesen interneten is tud foglalni és fizetni, ha az Önnek megfelelő utat kiválasztja weboldalunkon.

Várhatóan két héten belül készen lesz a nyomtatott papír alapú katalógusunk és február elejére eljut összes partnerünkhöz az egész országban. Ha kéri, akkor postán is eljuttatjuk Önnek.

Várjuk jelentkezését és kellemes utazást kívánunk 2024-ben!

 

Régebbi katalógusaink

2023 katalógus címlap
2020-as prospektus címlap
2014-es prospektus címlap
2022-prospektus-cimlap-200x283w
2018-as prospektus címlap
2013-as prospektus címlap
2021 prospektus címlap
2016-os prospektus címlap

Pin It on Pinterest