Kedves László!

Ebben az évben először vettünk részt az irodájuk által szervezett Csíksomlyói búcsún a Csíksomlyói Expresszel.

Az utazás számomra nagyon megható volt, gyönyörű tájak, igaz magyar Emberek és nem utolsó sorban szuper útitársak. Csíkdánfalván aludtunk,  vendéglátóink csodálatos, segítőkész emberek. Remélem a jövőben is részt tudunk venni hasonló utazásokon Önökkel!

Köszönjük szépen a szervezést!

Félegyházi Éva és Varga Csaba
2024.06.06.

Félegyházi Éva és Varga Csaba

Tisztelt Kárpáteurópa Iroda!

Az Összetartozás Napján különösen is szeretném megköszönni az összes fáradozásaikat a pünkösdi csodálatos Csíksomlyói Út kapcsán!!! Az összes pedagógus útitársakkal együtt szívből köszönöm a felejthetetlen közös élmény és minden jóban való részesülés négy napját!!!

Isten áldja Vezetőiket és összes Munkatársaikat!!!

Hálás köszönettel:
Pintér Györgyi és Dobainé Pintér Mária
2024.06.05.

Pintér Györgyi és Dobainé Pintér Mária

Kedves László!

Kissé megkésve, de nagyon szépen köszönjük, hogy ott lehettünk a Székely gyorson és részt vehettünk az össznemzeti zarándoklaton. Felejthetetlen élményben volt részünk!

Üdvözlettel:

Medveczkiné Tóth Edit
2024.05.28.

Medveczkiné Tóth Edit

Kedves Utazási Iroda !

Idén már másodszor vettünk részt  a csíksomlyói zarándoklaton, ami rendkívül nagy élményt jelentett számunkra.  Köszönjük a tartalmas és felemelő programokat. Külön köszönet illeti kedves erdélyi vendéglátónkat Tompos Ágotát, aki  a székely vendéglátás szívességét is felülmúlta. Az egyszerű, tiszta szállásunkon jó ételek és előzékeny házigazdák vártak. Ha, még egyszer részt veszünk a zarándoklaton, csakis hozzájuk szeretnénk menni. Kérjük tolmácsolják megelégedésünket kedves vendéglátóinknak és az utaskísérőknek.

Tisztelettel:

Dr. Viszlói Tamás és Zmák Julianna
2024.05.28.

Dr. Viszlói Tamás és Zmák Julianna

Tisztel Iroda.

Csíkdánfalván szálltunk meg. Nagyon meg voltunk elégedve az ellátással.

Tisztelettel: Németh Ferencné
2024.05.22.

Németh Ferencné

Nagy tisztelettel köszönöm a Kárpáteurópa Utazási Iroda valamennyi érintett dolgozójának magam és csoportom nevében ezt az ismét élményekkel teli, felejthetetlen utazást.

Minden kiváló volt, köszönjük. Jövőre Veletek ismét !!!!

Vass Tibor István
2024.05.22.

Vass Tibor István

Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatosan megszervezett utat a csíksomlyói búcsúra. Mindennel /utazással, szállással, utaskísérőinkkel/ maximálisan elégetettek voltunk. További munkájához is Isten áldását kérjük.

Borbás Józsefné
2024.05.23.

Borbás Józsefné

Szeged-Szőreg, a Rózsa hazája

Jól összeállított program kitűnő idegenvezetővel. A meleg ellenére is nagyon jól éreztük magunkat. A szőregi rózsa földeken nagyon szívélyes házi gazda várt bennünket. A rózsamúzeumban is nagyon kedves fogadtatásban részesültünk. Csak ajánlani tudom ezt az utat minden rózsa kedvelő utazni vágyónak. Csak azért nem adtam 5 csillagot mert a busz klimatizálása ebben a rekkenő hőségben nem volt elfogadható.

Ildikó

T. Cím!

2018. július 7-10 között részt vettünk az önök által szervezett fenti úton. A programmal és az ellátással elégedettek voltunk, a buszvezető is szolgálatkész, udvarias volt. Különösen nagy élményt jelentett a helyi idegenvezető – Szabó Attila – túravezetése, aki rendkívüli tájékozottsággal, helyismerettel rendelkezett, minden helyszínen sok érdekes történettel, személyes élménnyel gazdagította ismereteinket. Kívánjuk, hogy még sok utasuknak lehessen része az ő idegenvezetésében.

Az irodának további sikereket kívánunk!

Üdvözlettel:

Agyagási Dezső és felesége Egerből

Tisztelt Szervezők!

Az idén (2018) először vettem részt Önökkel a csíksomlyói zarándoklaton.
Szeretném megköszönni az élményt, amit ez az út adott. A profi szervezést. A hosszú vonatúton egy percet sem unatkoztam, nem beszélve a két nap programjáról: Messze többet kaptam, mint amit vártam élményben, a lelki töltődésről nem is beszélve!

Kívánom, hogy még sokáig legyen erejük és kedvük ezt folytatni, az összmagyarság nagy örömére!

Üdvözlettel: Wágner Károlyné

Wágner Károlyné

A múlt héten vettünk részt az Adria és a Magyar emlékek utazáson. Nagyon jól éreztük magunkat, gyönyörű helyeken jártunk. Szabó Attila idegenvezető személyében egy nagyon jó embert ismertünk meg. Széleskörű tudással rendelkezik, rengeteget tanultunk tőle. 
Bízom benne, hogy fogunk még az Önök irodájával utazni a közeljövőben is.

Pogányné Samu Éva

Szeretnénk egy pár szóban köszönetet mondani és észrevételeinket megosztani Önökkel a Csíksomlyói búcsú szervezésével és lebonyolításával kapcsolatban. Mi nagyon szerencsések voltunk a szállást illetően, mert Tusnádfürdői  szállásadónk, Kovács Jenő személyében egy olyan embert ismertünk meg, aki   nem hogy csak a  kötelességét tette vendéglátóként, hanem legalább is személyes tapasztaltaink szerint, hanem azt  messzemenően felül is múlta.
Ő nem csak a kötelező dolgokra figyel oda, hanem mint magánemberként a vendégek lelkével is törődött, végtelen kedvességével és humorával. Az ellátásról még nem is beszéltünk, minden nap a reggeli is bőséges volt, a vacsora frissen főzött, ízletes, gusztusos és szépen feltálalt volt.

Ha osztályozni lehetne, akkor mi a legmagasabb pontszámmal jutalmaznánk.
Még egyszer köszönünk mindent Önöknek is, nagyon remek szervezés volt, mi nagyon elégedettek voltunk.

Köszönettel és üdvözlettel: Szücs Erika és Orbán Attila Pécsről

Szűcs Erika

Hálával telt szívvel köszönetünket fejezzük ki, az Utazási Iroda Vezetésének és Munkatársainak, a “Csíksomlyó Expressz” zarándokvonattal, erdélyi utazásunk meghatározó, egy életre szóló élményét.

Nagyon jól éreztük magunkat. A csodálatos látnivalók, programok, a csíksomlyói mise,  történelmi emlékek, múltunkra a hősökre való emlékezés, figyelmes kedves udvarias kiszolgálás, bőséges, ízletes erdélyi ételek,, barátságos vendégszeretet, a bennünket fogadó család közvetlensége, a táj lenyűgöző szépsége, mind-mind maradandó emlék számunkra.

Végül, de nem utolsó sorban a kényelmes utazás, utunk során végig a történelmi múltunkról, az érintett településekkel kapcsolatos információk, tájékoztatások bensőséges hangulata is,egyszóval minden, amivel ÖNÖK a mi négynapos utunkat magas szintű odafigyeléssel, kedvességgel, nagyon sok munkával tették emlékezetessé, segítették, hozzájárultak, hogy lélekben  megerősödve, feltöltekezve térhettünk haza, nagyon szépen köszönjük.

Tisztelettel, utastársam nevében is: Sinkó Sándorné

Sinkó Sándorné

Négy nap!
Négy nap nem sok, de ha olyan helyen töltöd el mint Erdély, olyan emberek között vagy mint az ott élők, és olyan emberekkel találkozol, mint akikkel a vonaton megismerkedtünk, akkor bizony nagyon sokat számít! Hosszú volt az út, feszített volt a program, mi tagadás elfáradtam! Ennek ellenére tegnap este amikor hazajöttem, és a családom vacsora közben gyorsan elkezdte mondani, hogy milyen dolgok történtek itthon (híradó)! Letettem a kanalat, és hirtelen azt sem tudtam hol vagyok! Nem akartam hallani, és egyáltalán nem érdekelt! Rossz volt visszacsöppenni a mindennapi életbe! Volt négy nap, amikor nem volt tévé, rádió, nekem a telefonom is megadta magát, ami az internetet illeti, hála Istennek! Mégis túléltem! Jó volt este a napi program után elsétálni Csíkrákoson a fogadóba vacsorázni a csendes, nyugodt, gyönyörű utcákban! Nagyon kedvesek, és aranyosak voltak a szállásadóink is! Az emberek köszöntöttek bennünket bárhová is mentünk! Kijöttek a kapuba beszélgetni! Hiába voltak a csíksomlyói búcsúban több százezren senki, de senki nem tolakodott, lökdösődött, nem szidták egymást minden ok nélkül az emberek! Én legalábbis nem tapasztaltam ilyet! Köszönöm a Kárpáteurópa Utazási Irodának a szervezést! Le a kalappal előttük! Nem könnyű 1100 embert minden nap faluról, falura szállítani naponta kétszer, és egyben tartani ezt a rengeteg embert! Köszönöm Erdélynek, és az ott élő embereknek ezt a négy napot!
Jövőre remélem újra megyünk!

Bíró Magdolna

“2013-ban voltam először a Székely Gyors utasaként Csíksomlyói Búcsún, azóta minden évben a Kárpáteurópával utazom. Mindenkinek csak ajánlani tudom az utazási irodát, és nem csak a Zarándokvonatot, az összes utukat.”

 

Angyal László

Kedves Vadkerti László!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy elmehettünk erre a szép erdélyi útra.
Munkájához további erőt, és egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Sziács Lászlóné Marika
2024.06.06.

Sziács Lászlóné Marika

Kedves László!

Így, egy héttel a Csíksomlyóról való visszaérkezés után sem fakult, sőt lehet még élénkebben él az élmény!

Csak megköszönni szeretném, hogy megtörtént! Hatalmas elismerésem a zarándoklat szervezéséért, valóságos logisztikai bravúr!

További áldásos munkát és boldog életet!
Szeretettel és köszönettel:

Weiszné Szabó Magdolna
2024.05.27.

Weiszné Szabó Magdolna

Tisztelt Vadkerti László!

Nem tudom kinek kell visszajelezni, hogy a szálláshelyünkkel elégedettek voltunk-e. Kérem, továbbítsa levelemet az illetékes helyre! Szállásunkkal és az ellátással annyira elégedettek voltunk, hogy legközelebb is Fülöp Anna Máriánál szállnánk meg, akinél nagy vendégszeretetben volt részünk.

A zarándokvonatos utazás, az erdélyi táj, a székely falvakban a fogadtatásunk és az elbúcsúztatásunk, a Csíksomlyói zarándoklat az erdélyi magyarokkal együtt, valamint az Ezeréves határon a Kontumáci kápolnánál celebrált szentmise és Eperjes Károly előadása felejthetetlen, egy életre szóló élmény volt számunkra.

(Rákóczi várat nem tekinthettük meg, mivel felújítás alatt van.)

Köszönettel: Kéri Kálmánné
2024.05.27.

Kéri Kálmánné

Kedves László!

Szeretnénk megköszönni a lehetőséget, még mindig hatása alatt vagyunk ennek a nagyszerűen szervezett utazásnak! Azért is hálásak vagyunk, hogy figyelembe vették minden kérésünket, a vonaton egymás mellett tudtunk ülni barátainkkal (Mike Sándorral és feleségével) valamint a szálláson is egy helyre kerülhettünk!

Ahol csak tehetjük “reklámozni fogjuk” a Kárpáteurópa utazási irodát és osztályainkkal is önöket fogjuk választani utazásainkhoz!

Üdvözlettel, még egyszer hálás köszönettel Szabóné Prisztai Katalin és Szabó Lajos
2024.05.23.

Szabóné Prisztai Katalin és Szabó Lajos

Össznemzeti zarándokvonat 2025

Tisztelt Vadkerti László!

Köszönjük a 4 napos program lebonyolításába fektetett munkájukat mert e nélkül nem működött volna ennyire olajozottan! Nagy élmény volt részt venni rajta. Már olvastuk a 2025 – ös kiírást.

Üdv Pap Attila és Major Erika, Békés
2024.05.23.

Pap Attila és Major Erika

Tisztelt Cím!

Az idei zarándoklaton Csíkszentsimonban voltam elszállásolva. A szállás minősége illetve az élelmezés kiemelkedően színvonalas volt. Ezért jövőre szintén ugyanott szeretnék lakni. Ez azt is jelenti,hogy a jövő évi zarándoklatra már most jelentkezem. További jó üzletmenetet és sok sikert kívánok az irodának.

Tisztelettel. Ficsor András
2024.05.22.

Ficsor András

Tisztelt szervező!

Ezúton szeretnénk hálás köszönetet mondani a csíksomlyói utazásért, szervezésért, élményért. Nagyon köszönjük ezt a lehetőséget, ezt a helyenként megrendítő tapasztalatot.

Matesz Kinga és Said Balázs
2024.05.22.

Matesz Kinga és Said Balázs

Többször utaztunk a Kárpáteurópával. Igazi jó csapat, amit leirtak, megvalósitották.
Szuper jó felkészültséggel rendelkező idegenvezetők!
Csak ajánlani tudom az utazási irodát, mert mindent megtesznek az utasokért!
Lőrincz Andrea

A 2019.08.24-30-ig meghirdetett “Barangolás Erdélyben” csoporttal utaztunk. Az út nagyon jól sikerült-. köszönhetően az idegenvezetőnk – Kasler Ottó felkészültségének. Nagyon sok szép helyen jártunk, sokat mesélt Ottó a látnivalókról. Tájékoztatásait fűszerezte a költők által írt versekkel, melyek megihlették őket. Az idő kifogástalan volt. Sofőrünk Zsolt is nagyon segítőkész volt. A szállásunk kitűnő volt: Magyarlónán – Moldován Csillánál, Farkaslakán – Fancsali Katiéknál. A reggeli terülj, terülj asztalkám láttán mindenkinek megjött az étvágya. A vacsorák is nagyon ízletesek voltak, az előtte elfogyasztott szíverősítők nagyon jól estek és az asztalra előkészített hideg ásványvízek. Szuper volt a farkaslakai táncest.
Remek szervezés, csodálatos helyek! Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az útnak.

Sziládi Györgyné

Kedves P. György, M. Tibor, V. László!

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket, a Kárpáteurópa utazási iroda munkatársait  és kedves mindannyiukat.

Hálával és köszönettel tartozom minden együtt töltött pillanatért, a Székely Gyors és Csíksomlyó Expressz Össznemzeti Zarándok vonat utasaként megtapasztalt figyelemért, gondoskodásért. Hatalmas megtiszteltetés és nemes gesztus, egyben felejthetetlen élmény, egyben feladat mindazokért a könnyes szemű emberekért, akik imáimat kérték. Ezek a beszélgetések az Önök segítsége nélkül, nem valósulhattak volna meg. Isten áldása kísérje életüket és áldozatos munkájukat. Szellemileg felfrissültem, lélekben gazdagodtam a hosszú út alatt. Szeretném fölajánlani segítségemet a jövő évi zarándoklatok alkalmával is.

Köszönettel és hálás szívvel,

Kádár Sándor

Szászvárosi Kisegítő lelkész

Kedves Boglárka!

Szeretném megköszönni a felejthetetlen, gyönyörű utat! Mint írtam, én még nem voltam sehol eddig. Számomra ez egy csoda volt. Egy álom. Erdély elvarázsolt, visszavágyom. Remélem sikerül az önök irodáján keresztül újra eljutnom. Az idegenvezető, György fantasztikus volt. Nagyon érdekes volt amiket hallottam tőle. Nem lehetett nem figyelni rá. A buszvezető, Zsolt munkájához is gratulálok. Nagyon komolyan veszik mindketten. Az önök irodáját mindenkinek ajánlom! Bízom benne hamarosan újra úton leszek! Önnökel. Köszönöm még egyszer ezt a csodát! Üdvözlettel: Gábor

Retter Gábor

Tisztelt utazás szervezők!

Köszönetemet, és hálámat szeretném kifejezni az Erdélyi utam alkalmából szerzett élményeim ürügyén. Ez az út nem lett volna olyan tartalmas és szívhez szóló Bagosi Hajnalka idegenvezetőnk nélkül! Szerető gondoskodásával, fáradhatatlan segítőkészségével állandóan a segítségünkre volt. Énekléssel, felolvasással színesítette a lelkünket a hosszúra nyúlt vonatidő alatt! Kedvet csinált a további Erdélyi utamhoz!

Szívélyes üdvözlettel:  Dr. Tamás Hilda

Dr. Tamás Hilda

Tisztelt Zarándokvonat szervezők!

Megszeretném köszönni ezt a csodás utat. Olyan hatással van még most is rám, hogy hegyeket tudnák mozgatni. A testem már idehaza, de a lelkem még most is ott van. Azt a sok szeretett, amit kaptunk azt sosem felejtem. Igaz mi is adtunk. Mi 1996-ban már jártunk a búcsúba busszal. 72 éves néni volt a szállásadónk, aki  Kápolnás faluban lakott.  Az volt a kívánsága, hogy Ő szeretne eljönni Budapestre, mert ott volt cseléd. Mi ezt a kívánságát teljesítettük. Budapesten kivűl még Egerbe  is elvittük. Második zarándok utunk 2003-ban volt Madéfalván.

Most Önök segítségével sikerült visszamenni Madéfalvára ugyan ahhoz a családhoz. Nekik is adtunk, meg adunk olyan dolgokat, amire szükségük van. Majd jönnek hozzánk, akkor is próbálunk adni szeretett, meg amit kérnek. Vonat hatalmas élmény volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jó szerevezés, amiért köszönettel tartozunk, mert ez nem kis munka. A visszaúton én még kaptam egy csokor virágot. Madéfalván együtt söröztünk és persze beszélgettünk. Meg ígérte, hogy kijön a vasútállomásra elköszönni és akkor hoz virágot. Szakadó esőben ott várt. Szerencsére a vasúti kocsink ott állt meg. Nagyon meg hatódtunk. Majd sírtunk, amikor megláttuk a leszálló kalauzt, aki integetve sírt. Színfoltja volt a zarándokoknak. Szeretnénk ha visszajöhetne. Remélem találkozunk még ezen az útvonalon.

További munkájukhoz jó egészséget és sok jó szervezést kívánunk! Még egyszer KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisztelettel Tóthné Tóth Mária

Tóthné Tóth Mária

Kedves Szervezők!

Köszönetünk szeretnénk kifejezni az idei Csíksomlyói zarándok vonat szervezőinek! A tavalyi évben is részt vettünk már az úton, amely most még újabb és mélyebb élményekkel ajándékozott meg bennünket. Külön köszönjük, hogy figyelembe vették kérésünket, hogy újra a tavalyi vendéglátókkal találkozhattunk.

Köszönettel:

Csetnekiné Bathó Barbara

“Pünkösdi útjaik mellett nagyon sok egyéb ajánlatuk van. Remek idegenvezetés, felkészült, kedves munkatársak. Aki még nem utazott az Össznemzeti zarándokvonaton az egyszer mindenképp tegye meg!”

 

Major Ildikó

Pin It on Pinterest