Tisztelt Utasaink! Tisztelt Utazni vágyók!

Megjelent az új online katalógusunk

Örömmel tudatjuk, hogy megújult a  Kárpáteurópa Utazási Iroda weboldala www.karpateuropa.hu és elkészült az új online katalógusa. Ezt prospektust a weboldalon lapozgatni is lehet, akár a nyomtatott változatot: www.karpateuropa.hu/katalogus/

Reméljük, hogy májusban lassan megszűnnek a korlátozások, újra a megszokott módon élhetünk, és végre utazhatunk is. Bízunk benne, hogy rövidesen sorra nyílnak a határok, egyre több turisztikai látványosság jelenti be újranyitását.

Úgy tervezzük, hogy május végétől a szezon végéig folyamatosan indulnak az útjaink.

A legelső és egyúttal a legnagyobb projektünk május végén, 21-24. között az erdélyi csíksomlyói búcsúra induló két zarándokvonatunk, a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz lesz  Böjte Csaba ferences testvér védnökségével.  A vonatokon, amelyek többek között eljutnak a Történelmi Magyarország ezeréves határára, már több mint ötszázan vagyunk.

Május végétől, június elejétől az év végéig pedig már csaknem minden héten indulnak buszaink Erdélybe, Felvidékre, Kárpátaljára, a Vajdaságba, Horvátországba, Szlovéniába, Olaszországba, Csehországba, Lengyelországba, a Baltikumba, Ausztriába, Németországba és Franciaországba„Körutazások magyar szemmel” szlogennel.

2021. évi programjaink gerincét a tavalyi ajánlatok adják. Az indulási időpontok értelemszerűen módosulnak és a forint jelentős gyengülése miatt az árak is változnak. Ennek ellensúlyozására bővítettük a környező országokba induló rövidebb, ezáltal olcsóbb programjaink számát. Így jelentősen bővítettük csehországi, felvidéki/szlovákiai és lengyelországi útjaink kínálatát természetesen a megszokott tartalommal, azaz a dicső magyar múlt, a nemzet történelmi emlékeinek előtérbe helyezésével.

Azokra a hűséges utasainkra is gondoltunk, akik idén nyáron-ősszel inkább Magyarországon maradnának. Nekik egy-két napos belföldi árualapot készítettünk, amely akár egyéni, vagy csoportos szállásfoglalási lehetőség mellett, hétvégi kulturális kirándulásokat jelent.

A nyomtatott utazási ajánlatokkal szemben a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetünk az internetes ajánlatokra és foglalásokra. Papír alapú katalógust egyelőre nem tervezünk. A 2020. évi programfüzet sajnálatos, ám érthető módon csaknem hiánytalanul megmarad nálunk és partnereinknél. Emiatt a tavalyi katalógust idén csak néhány oldalas betétlappal egészítjük ki, amely az aktuális információkat, az új indulási időpontokat, árakat és az új programokat tartalmazza. Mindezt nálunk és partner irodáinkban megtalálhatja, illetve MOST ERRE A LINKRE KATTINTVA TUDJÁK LETÖLTENI Betétlap a 2020-as katalógushoz.

Az ebben szereplő indulási időpontok és árak az érvényesek!

De ne feledjék, hogy a teljes idei ajánlatunk, az összes idei utunk megtalálható web oldalunkon!

www.karpateuropa.hu

Buszainkon és különvonatainkon rendszeres lesz a járművek fertőtlenítése és kötelező a maszk használat. Idegenvezetőinket az utak indulása előtt rendszeresen teszteltetni fogjuk. PCR tesztet vagy védettségi igazolványt/oltási igazolást amennyiben a jogszabályok nem írják elő, nem kérünk. Hivatalos információk alapján döntjük el, mely utakat és célországokat tekinthetjük biztonságosnak, mely országokba lehet a magyar állampolgároknak karantén nélkül, szabadon belépni és hazautazni.

A Kárpáteurópa Utazási Iroda minden vezetője és munkatársa bízik abban, hogy körútjaink május közepétől zavartalanul indulhatnak. Természetesen folyamatosan figyeljük a hazai és nemzetközi híreket, konzultálunk partnereinkkel, a megfelelő döntések meghozatala érdekében!

Ha kérdésük van, akkor hívjanak, vagy keressenek bátran bennünket. Elérhetőségeink, munkatársaink változatlanok (1036 Budapest Szépvölgyi 3/a, karpateuropa@karpateuropa.hu. tel: 06 1 368 6296 vagy 06 1 439 1644 vagy +36 30 640 7938, nyitva tartás  H-P, 09-17 óra között vagy a partner utazási irodákban az egész országban (amennyiben a személyes érintkezést a szabályok már lehetővé teszik).

Az ÖN, az ÖNÖK hű utazási partnere, a 

KÁRPÁTEURÓPA UTAZÁSI IRODA
munkatársai itthon és a határon túl

1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a
Telefon: 06 1 368-6296, 06 1 439-1644
Fax: 06 1 439-1645
E-mail: karpateuropa@karpateuropa.hu 

Pin It on Pinterest