Céginfó

Tisztelt Utasaink!

Szándékaink szerint, és remélhetőleg az Önök tetszésére jelentősen növeltük úticéljaink és programjaink számát. Új célpontjainkkal egyre inkább kilépünk a Kárpát-medencéből és egyre több programot kínálunk Észak-, Nyugat- és Dél-Európában, ahol többek között a magyar múltra illetve a jelenlegi magyar emlékekre is figyelmet fordítunk.

Ami kínálatunkban viszont továbbra is változatlan: kultúrális körutazásokat ajánlunk figyelmükbe és az iroda profiljának megfelelően, a korábbiakhoz hasonlóan a környező országok magyarlakta vidékeit mutatjuk be.

2008 óta a legnagyobb sikerű útjaink a Csíksomlyói Pünkösdi búcsúra indított különvonataink a SZÉKELY GYORS és a CSÍKSOMLYÓ EXPRESSZ voltak.

Egy új programunkat szeretnénk kiemelni. A NAGY MAGYARORSZÁGI NAGY KÖRÚT 9 napon át bejárja az egész Kárpát-medencét, a Történelmi Magyarország elcsatolt területeit, annak magyarlakta részeit. Utunkat Felvidéken kezdjük, majd Kárpátalján folytatjuk. Ezt követően eljutunk Erdélybe, onnan a Vajdaságba, végül Horvátországban fejezzük be körutazásunkat. Összesen 5 országot keresünk fel ennek az útnak a során.

Az utazási prospektusunk csaknem 500 partner utazási irodánál megtalálható. Önök akár budapesti központi irodánkban, akár viszonteladóinknál, nem utolsó sorban ezen a weboldalon keresztül, elektronikusan, online foglalhatnak és a fizethetnek programjainkra.

Utazási irodánk mindenben a minőségre törekszik. Ez egyaránt vonatkozik az utak szervezésére, a körutazásokat lebonyolító buszokra és a felkészült idegenvezetőkre. Bízunk benne, hogy ajánlatainkat kipróbálva Önök is így fognak vélekedni.

Kárpáteurópa Utazási Iroda
1036 Budapest, Szépvölgyi út 3/a
Telefon: 06 1 368-6296, 06 1 439-1644
Fax: 06 1 439-1645
E-mail: karpateuropa@karpateuropa.hu 

Pin It on Pinterest

Köszönjük támogatását!

Kérjük, ossza meg ismerőseivel az oldalt!