Sörtúra Dél-Csehországban

119990 Ft

Indulás: 2024.10.05., Érkezés: 2024.10.08.

4 nap / 3 éj

  • Ha útitársának eltérő kiegészítő szolgáltatásokat választana, akkor részére újra tegye be a kosárba az utat a kiválasztott szolgáltatásokkal.


Kategória:

Leírás

Sörtúra Dél-Csehországban térkép

Csehország déli része két dologról ismert: gyönyörű városairól, kastélyairól és világhírű söreiről. Ez a kirándulás mindkettőt megmutatja. Induljunk el együtt!

1., nap. Budapest – Pozsony – Břečlav – Lednice – Mikulov

Budapest – M1 – Pozsony. A Lednice-valticei kultúrtáj megtekintése, amely az UNESCO világörökség része. Első megállónk Lednice, ahol megtekintjük a romantikus stílusban épült főúri rezidenciát, a mellette található Pálmaházat, majd hajókázunk a kastélyparkban (angolpark, franciakert, János-vár, neo minaret kilátó). A program után egy rövid pihenő és sörkóstólás a lednicei sörgyárban, majd utazunk tovább Valticébe, ahol a barokk kastély megcsodálása után tovább csillapítjuk szomjunkat a helyi sörözőben. Este séta Mikulov városban és sörözés. Szállás a városban.

2., nap. Mikulov – Znojmo – Dalešice – Jindřichův Hradec – České Budějovice 

Délelőtt séta és sörözés Znojmo műemlékvárosában. Ezt követően Dalešicébe látogatunk sörözés a helyi híres étteremben, ahol a Sörgyári Capriccio filmet forgatták. – délután séta Jindřichův Hradecben (belváros, vár, tópart). Este sörözés a Budweiser hivatalos kocsmájában a legendás Masné Krámyban. Szállás Ceske Budejovicében.

3., nap. České Budějovice – Česky Krumlov

Reggeli után átutazunk Cesky Krumlovba, ahol az egész napot töltjük. Városnéző séta, majd fakultatív ebéd, sörözés és a vár megtekintése. Szabadprogram, vásárlási lehetőség. A program után visszautazunk Ceske Budejovicébe, ahol a Solnice sörgyár kocsmájában lehet sört kóstolni. Szállás Ceske Budejovicében

4., nap. České Budějovice –  Rožmberk nad Vltavou  – Linz  – Budapest

Reggeli után megnézzük Ceske Budejovicét (Óváros, Moldva-part és sziget), majd utazás Rožmberk nad Vltavouba (belváros, kastély, kilátó) – búcsúsörözés – majd indulás haza. Várható Budapestre érkezés az esti órákban.

Utazás: légkondícionált autóbusszal.

Találkozó: az indulás napján reggel 06.00 órakor Budapesten, a Déli pályaudvar CBA élelmiszer áruház felőli oldalán (Mercure hotel mögött).

További felszállási lehetőségek: Tatabánya: M1 lehajtó – Mc Donalds parkoló, Győr: vasútállomás, Mosonmagyaróvár: mosoni pihenő, illetve az útvonal figyelembevételével előre egyeztetett helyen.

Szállás: középkategóriájú szállodában

Ellátás: reggeli, igény esetén félpanzió.

Az ár tartalmazza: utazás, szállás, reggeli, idegenvezetés. Az ár a belépőket, a sörözések árát nem tartalmazza! Erre kb. 1500 CZK/fő szükséges.

Figyelem: A körutazás Európai Uniós tagállamokat érint, magyar állampolgárok érvényes útlevéllel, vagy személyi igazolvánnyal vehetnek részt.

További információk

Indulás

2024-10-05

Érkezés

2024-10-08

Elhelyezés

Alapkategóriás szálloda

Ellátás

Reggeli, Félpanzió

Idegenvezető

együtt utazó magyar idegenvezető

Utazás módja

busz

Utazási kategória

különleges ajánlatok

Belépők

Az ár tartalmazza: utazás, szállás, reggeli, idegenvezetés.

Az ár a belépőket, a sörözések árát nem tartalmazza! Erre kb. 1500 CZK/fő szükséges.

  • Lednice – kastély és park a pálmaházzal: Belépő 250 CZK
  • Lednice – hajózás a Minaret kilátóhoz: Belépő 180 CZK
  • Lednice – sörgyár: 200 CZK
  • Valtice – barokk kastély: Belépő 240 CZK
  • Jindrichuv Hradec kastély: Belépő 250 CZK
  • Cesky Krumlov: 220 CZK

 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak! Vegyék figyelembe, hogy a szolgáltatók előzetes értesítés nélkül is megváltoztathatják a belépők árait. A fizetős látványosságok megtekintése nem kötelező, aki nem szándékozik igénybe venni, a program idejére szabadidőt kap.
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek).

Felszállási helyek

Találkozó: az indulás napján reggel 06.00 órakor Budapesten, a Déli pályaudvar CBA élelmiszer áruház felőli oldalán (Mercure hotel mögött).

További felszállási lehetőségek: Tatabánya: M1 lehajtó – Mc Donalds parkoló, Győr: vasútállomás, Mosonmagyaróvár: mosoni pihenő, illetve az útvonal figyelembevételével előre egyeztetett helyen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sörtúra Dél-Csehországban” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest