Az Utazó Magazin idén 20. alkalommal hirdetett közönségszavazást, amelyben a tavalyi esztendő legjobb hazai, határon túli magyar turisztikai szolgáltatóira lehetett voksolni. Érsek M. Zoltán főszerkesztő elmondta, hogy az idén is 30 kategóriában adtak át elismeréseket.
 
A szavazás eredményeként AZ ÉV HATÁRON TÚLI MAGYAR TERÜLETEKRE UTAZTATÓ IRODÁJA a Kárpáteurópa Utazási Iroda lett. A rangos díjat Petrus György a cég egyik vezetője vette át.
Köszönjük a szavazatokat, büszkék vagyunk, hogy utazási irodánk nyerte meg ezt a közönségszavazást!
 
Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára fontosnak nevezte, hogy az egységes Kárpát-medencében való gondolkodás az élet egyre több területén megjelenjen. Közölte: felméréseik azt mutatják, hogy a külhoni magyar vállalkozások 92 százalékban magyar embereket foglalkoztatnak, így ha őket támogatják, azzal magyar családok sokaságát segítik.
Bődi Ivett, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese arról beszélt: a verseny is azt mutatja, hogy a turizmusért tett erőfeszítések a nehéz körülmények ellenére sikeresek, a szakma az új kihívások ellenére jobban és többet teljesít, az emberek pedig utazni akarnak
Az Utazó Magazin díjátadója
Köszönjük a szavazatokat!

Pin It on Pinterest