Újra utazunk

Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt hónapok leállásról szóló információi után, a Kárpáteurópa Utazási Iroda végre az újraindulással kapcsolatos híreket oszthatja meg Önökkel. A napokban több európai ország, köztük Magyarország is elkezdte enyhíteni járványügyi korlátozásait, sorra nyílnak meg a határok, egyre több turisztikai látványosság jelenti be újranyitását.

A Kárpáteurópa Utazási Iroda minden munkatársa bízik abban, hogy körútjaink július közepétől zavartalanul indulnak. Természetesen folyamatosan figyeljük a hazai és nemzetközi híreket, konzultálunk partnereinkkel, a megfelelő döntések meghozatala érdekében!

Csak hivatalos információk alapján fogjuk meghozni azt a döntést, hogy mely utakat és célországokat tekinthetjük biztonságosnak, melynek alapja a magyar, illetve a célország döntéshozó szervének (kormányának) szabályozása. Kizárólag olyan programokat fogunk indítani, melyek során biztosított az utazási szerződésben lévő szolgáltatások teljesítése, vagyis a programban lévő országokba magyar állampolgárok karantén intézkedés nélkül, szabadon beléphetnek és hazautazhatnak.

Az Önök és munkatársaink (idegenvezetőink, gépkocsivezetőink) egészsége védelmében az alábbi intézkedéseket vezettük be:

  • a buszok folyamatosan és teljes körűen fertőtlenítve vannak,
  • az autóbuszon a maszk viselése kötelező.

Azokra a hűséges utasainkra  is gondoltunk, akik idén nyáron inkább Magyarországon töltenék el szabadságukat. Nekik egy-két napos belföldi árualap összeállításán dolgozunk, amely akár egyéni, vagy csoportos szállásfoglalási lehetőség mellett, kulturális körutazásokat jelent, természetesen a megszokott tartalommal, azaz a magyar történelmi emlékek előtérbe helyezésével.

További információkat weboldalunkon és facebook oldalunkon hamarosan közlünk!

Ezeket a körutazásokat indítjuk nyáron, ősszel és télen (hamarosan megjelntetjük az új belföldi ajánlatokat):

A Kárpáteurópa utazási Iroda
munkatársai határon innen és túl

Pin It on Pinterest