Tisztelt Utasaink!

Mint tudják az európai országok többsége március közepétől, jellemzően 2 hétre, 1 hónapra szigorú intézkedéseket jelentett be a koronavírussal (COVID-19) kapcsolatban kialakult helyzet miatt , amelyek rövid távon az utazást is érintik. Szeretnénk irodánk ezzel kapcsolatos intézkedéseinkről Önöket tájékoztatni.

Számunkra nagyon fontos Utasaink biztonsága, ezért mindent megteszünk, a lehető legpontosabb információval rendelkezzünk célterületeinkről, folyamatosan kapcsolatot tartunk helyi partnereinkkel, az illetékes szervezetekkel, hatóságokkal. 

Körutazásainkat csak biztonságos és egészségügyi szempontból veszélytelen területekre indítjuk! Partnereinktől kapott információk alapján legfontosabb úti céljaink esetében a fertőzések száma minimális és reményeink szerint ez nem is változik!

A beutazások korlátozása miatt, valamint a szakemberek ajánlására tekintettel a 2020. április 30-ig tervezett útjainkat egy későbbi időpontban, de még idén nyáron elindítjuk.

Irodánk minden – a környező országok magyarlakta vidékei, lakói és Európa magyar vonatkozású emlékeinek megismertetéséért elkötelezett – munkatársa azon dolgozik, hogy biztonságos és élményekben gazdag utazási szolgáltatással álljon utasaink rendelkezésére.

Irodánk arra törekszik, hogy utasaink anyagi veszteség nélkül választhassanak egy jövőbeni, biztonságos utazást, ezért az alábbi lehetőséget kínáljuk Önöknek:

  • utazását, az úti cél változatlanul hagyása mellett átfoglalhatják egy későbbi időpontra, ahol garantáljuk, hogy az eredeti részvételi díjat az Ön/Önök számára nem emeljük. Erre az utazásra 2021. június 30-ig van lehetősége.
  • amennyiben még nem döntötte el, hogy változatos programjaink közül melyiket válassza, a befizetett teljes összeget utazási utalványként felhasználhatják 2021. szeptember 30-ig saját szervezésű útjainkra.

 

Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy az Önök számára legkényelmesebb megoldást válasszuk és szeretnénk határon túli partnereink és irodánk működést is biztonságban tudni!  Továbbá gondolnunk kell azokra a családokra is akiknek az irodánk által szervezett utazások fontos bevételi forrást jelentenek! Ennek biztosításához szükségünk van az Önök hozzáállására is. Ezzel az erdélyi felvidéki és kárpátaljai, valamint délvidéki magyar testvéreinken is tudunk segíteni!

Kedves Utasaink! Irodánk immár 18 éve szolgálja a magyar – magyar kapcsolatok erősítését, biztosak vagyunk abban, hogy Önökkel együtt úrrá leszünk a nehézségeken és a trianoni évforduló évében, május végétől ismét találkozhatunk az elszakított területen élő magyar testvéreinkkel, és máshol Európában, de ha a sors úgy hozza talán egy későbbi időpontban!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, tekintettel a kialakult helyzetre, valamint a szakmai szervezetek és az egészségügyi hatóságok ajánlására, az Önök egészsége érdekében, hogy 2020. március 23-tól személyes ügyfélfogadást szüneteltjük, és munkatársainkat csak email útján, vagy telefonon érhetik el!

E-mailen: karpateuropa@karpateuropa.hu
Telefonszámon minden hétköznap 10-15 óra között: 06-1-368-6296 illetve 06-1-439-1644
A beérkezett üzenetek feldolgozása folyamatos, de a megnövekedett adminisztrációs terhek miatt a megszokottnál hosszabb időt vehet igénybe!

Terveink szerint tavasz végi, nyári-őszi útjaink változatlanul indulnak.

Türelmüket és megértésüket kérve!

Kárpáteurópa Utazási Iroda
munkatársai itthon és a határon túl

Pin It on Pinterest