Kedves Utasaink!

Irodánk minden – a környező országok magyarlakta vidékeinek és Európa magyar vonatkozású emlékeinek megismertetéséért elkötelezett – munkatársa azon dolgozik, hogy biztonságos és élményekben gazdag utazási szolgáltatással álljon utasaink rendelkezésére.

Arra törekszünk, hogy a járvány elmúltával gondosan előkészített, már évek óta népszerű, vagy éppen újdonságnak számító körutazásaink tavasz végétől újra elindulhassanak.

Sajnálatos módon a korábbi tervezetthez képest kevesebb utat tudunk elindítani, hiszen a gazdasági és egészségügyi környezet változása befolyásolja az utazási kedvet. Ezért tervezett időpontjaink összevonásán, racionalizálásán dolgozunk, de célunk, hogy ha kevesebb, vagy módosított időpontban is, de minden tervezett utunk elinduljon! A forint korántsem örömteli, negatív rekordot döntő gyengülése miatt viszont nem kerülhetjük el az idei, szezon közbeni áremelést sem! Ez azonban azokat, akik már lefoglalták, leelőlegezték, vagy kifizették utazásukat, nem érinti!

Ezért azt kérjük, hogy ha tehetik, ne mondják le útjukat, hiszen csak így tudjuk garantálni a részvételt, az eredeti áron (ráadásul a lemondás a hatályos jogszabályok szerint kötbér köteles)!

Utazási szándékuk fenntartása, a nehézségek ellenére nem csak Önöknek jelenthet segítséget, hanem erdélyi, felvidéki és kárpátaljai, valamint délvidéki magyar testvéreinknek is.

Bízunk benne, hogy idén nyáron találkozunk Önökkel valamelyik lefoglalt szép programunkon. Segítő hozzáállásukat és megértésüket köszönve, jó egészséget kívánunk!

Kárpáteurópa Utazási Iroda

Pin It on Pinterest