Össznemzeti Zarándokvonat 2021.

2021-ben tizennegyedik éve zakatolnak a ma már jól ismert zarándokvonatok. Minden év egy kicsit más, de az élmény mindig felemelő és megható.

Foglaljon most 0,-Ft előleggel!

Fizessen később, március 31-ig!

Regisztráljon most és fizessen később!

 

  1. Regisztráljon most 0 Ft előleggel! Vegyen részt Székelyföldön, a Pünkösdi Búcsún és regisztráljon előleg nélkül a 2021. május 21 – 24. között a csíksomlyói búcsúra induló Székely Gyorson vagy a Csíksomlyó Expresszen.
  2. Kockázatmentes foglalás! A világjárvány miatt kialakult helyzetben mentesítjük utasainkat az anyagi rizikóvállalás alól, illetve biztosítjuk a későbbi ingyenes, minden kötelezettségtől mentes lemondási, átfoglalási lehetőséget 2021. március 31-ig
  3. Garantált árelőny! Az előfoglalási akciós árak mellett az érvényes foglalással rendelkezők részére a jelenlegi díjakat az utazás megkezdéséig garantáljuk
  4. Fizesse az előleget később! 2021. március 31-ig valamennyi foglalást tartjuk és garantáljuk. A foglalás teljes díjának (40 %-át) előlegét egyéni döntéstől függően, de legkésőbb 2021. március 31-ig elegendő kiegyenlíteni. Amennyiben március 31-ig előlegfizetés nem történik, úgy a foglalás automatikusan, minden következmény nélkül törlődik. A fennmaradó 60% az utazás indulását megelőző 30. napig fizetendő.
  5. Folyamatos kapcsolattartás! Utasainkat az általuk megadott email címen folyamatosan tájékoztatjuk a kiválasztott helyszínen érvényes aktuális helyzetről és a foglalással kapcsolatos technikai információkról.

 Az összes utunkra kiterjesztettük a fenti lehetőséget!

Amint lehet indulunk!

Kedvcsináló – így írt az utazo.hu zarándokvonatos útjainkról

Miért éppen vonattal?

Egyrészt, mert különösen azoknak, akik a mindennapokban ritkán veszik igénybe ezt a közlekedés eszközt, romantika lengi be a vonatozást. Másrészt, mert Erdély, illetve a Székelyföld vasúti infrastruktúrájának története egyfajta tükörképe a vidék viharos múltjának az elmúlt százötven esztendőben.

További érdekes információkat talál a cikkben – ha felkeltettük érdeklődését, legyen Ön is utasunk 2020-ban!

 

Pin It on Pinterest

Köszönjük támogatását!

Kérjük, ossza meg ismerőseivel az oldalt!