Megjelent a 2017/18-as tanévre vonatkozó “Határtalanul!” pályázat kiírása!

A 2017/’18. évi Határtalanul Program pályázattal http://www.emet.gov.hu/hatter_1/hatartalanul_/ kapcsolatban ajánljuk szíves figyelmükbe az együttműködést intézményük és a Kárpáteurópa Utazási Iroda között.

A Határtalanul pályázat kiírása szerint az idén 6. a megvalósítás során 7. osztályos diákok, szakképző iskolák és gimnáziumok tanulói, kísérő tanárjai utazhatnak ingyenesen a környező országok magyarlakta vidékeire.  Speciális pályázat a Kárpátaljai akcióprogram, amelynek révén ezentúl a tantestületek is ingyenesen utazhatnak. 

Az idei kiírás alapján nem kell önrész, a külföldi kirándulások tényleg ingyenesek. Sőt, legfeljebb 3 kísérőtanárnak napi 15.000 Ft munkadíjat biztosít a pályázat. Továbbá, ezentúl az étkezést is finanszírozza a Határtalanul Program. A pályázat elkészítése, az utazás és az ellátás az iskoláknak és a diákjaiknak tehát semmibe sem kerül!

Az elmúlt években a Kárpáteurópa Utazási Iroda több tucatnyi, sikeres pályázatot készített el az iskolákkal.
A linkre kattintva megtekinthetnek néhány nyertes, korábbi minta programot.
https://karpateuropa.hu/tanulmanyi-kirandulasok/

A legtöbb megyében, a legtöbb nagyobb városban referenciáink vannak.  Idegenvezetőink a külhoni magyarlakta területeket jól ismerik, sokan közülük szintén pedagógusok.

Irodai munkatársaink segítenek a pályázatok elkészítésében, adminisztrációjukban, az utak lebonyolításában, a szállások, buszok megszervezésében.
Az iskolai csoportok számára megszervezzük a kapcsolatot a határon túli magyar tannyelvű iskolákkal.
Amennyiben részt vennének a Határtalanul programban, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot velünk.
Telefon: 06-1/368-6296, 06-1/439-1644, Vadkerti László irodavezető (mobil: 06-30/640-7938, e-mail: karpateuropa@karpateuropa.hu)

Az alábbi linkre kattintva egy rövid formanyomtatványon is lehet mindenféle előzetes kötelezettségvállalás nélkül jelentkezni. https://karpateuropa.hu/hatartalanul/

A pályázat értékelésekor a pont azonosság esetén a pályázat benyújtásának határideje dönt a nyertességről, Lényeges tehát, minél előbb benyújtani a pályázatot.
Ezután egyeztetjük az elképzeléseket, összeállítjuk a végleges programtervet, melyet úgy tervezünk meg, hogy a diákoknak a lehető legnagyobb élményt nyújtsa, miközben az elbírálóknál az elérhető legnagyobb pontszámot éri el.

Reméljük, lehetőségünk adódik az együttműködésre!

A 2017/’18 évi pályázati felhívások:

Pin It on Pinterest

Köszönjük támogatását!

Kérjük, ossza meg ismerőseivel az oldalt!